Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Heiloo

Het zorgen voor, en hulp bieden aan mensen zit bij Henny Stoop in het bloed. Als geboren en getogen Heiloose, begon ze haar carrière als kraamverzorgster. Dit beroep heeft zij 20 jaar lang met plezier en passie uitgeoefend. Sinds 1995 zet zij zich in als uitvaartbegeleidster

"Het gezicht van Capella Uitvaartverzorging"

Ook als uitvaartbegeleidster kan zij haar helpende hand bieden en zorg dragen voor mensen in moeilijke tijden. Bij Capella is zij de troostende schouder, het aanspreekpunt, de rots in de branding, de vrouw waar iedereen op kan terugvallen. Kortom,

'Henny Stoop ís Capella Uitvaartverzorging"

Lees haar verhaal

Werken met de dood is geconfronteerd worden met verdriet en boosheid, omgaan met emoties en chaos. Het kan heel heftig zijn, maar iedere keer als mensen bellen voor hulp, krijgen ze mijn zorg en aandacht die ze op dat moment zo hard nodig hebben. Samen zetten we de wensen van de overledene en nabestaanden op een rij en bekijken we de mogelijkheden. Een uitvaart kost geld, maar voor alles is een passende oplossing te vinden om een betaalbaar en waardig afscheid te regelen.

Met bijna 20 jaar ervaring in de uitvaartverzorging en gemiddeld 100 uitvaarten per jaar, ken ik de branche van binnen en buiten. Als Heiloose heb ik tevens goed en persoonlijk contact met de vrijwilligers van de Willibrordus - en Ter Coulsterkerk. Ook met de beheerders van Algemene en Katholieke Begraafplaats heb ik korte lijnen. Eventuele problemen of onduidelijkheden zijn zo gemakkelijk uit de wereld verholpen.

Contact met Henny

"Met bijna 20 jaar ervaring in de uitvaartverzorging en gemiddeld 100 uitvaarten per jaar, ken ik de branche van binnen en buiten"

Warmte en rust

Uitvaartverzorger is een mooi en eervol beroep; je moet heel creatief, spiritueel en begaan zijn en goed kunnen aanvoelen wat nabestaanden nu écht bedoelen. Ideeën zo subtiel aangeven dat nabestaanden er zelf opkomen. Het is mijn doel om hen te omgeven met rust en warmte en hen het gevoel te geven dat hun intieme, persoonlijke, huiselijke leven bij mij veilig is.
Begeleiding

Als gelovig mens geloof ik in de onsterfelijkheid van de ziel. Mensen die wel geloven dat het leven ophoudt na de dood, kan ik me ook goed in verplaatsen. In begeleiding van stervenden zeg ik dan "laat je wegzinken op een wit veren kussen in het Absolute Niets!" Wat er komt is rust. En daar zijn mensen soms zo aan toe.
Image
Capella Uitvaartverzorging

E.J. Potgieterweg 27
1851 CG Heiloo 
T: 072-5320345
E: info@capella-uitvaartverzorging.nl
KvK-nummer: 37078159
Openingstijden

U kunt mij dag en nacht bellen.
Image