Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Deel uw ervaring met Capella Uitvaartverzorging

Omdat uw mening telt.

Wat vindt u van Capella Uitvaartverzorging? Uw mening is erg belangrijk voor ons. Wij vernemen daarom graag uw reactie op onze dienstverlening. Laat een reactie achter op deze pagina, of gebruik het contactformulier om uw verhaal met ons te delen.

U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, bel 072 532 0345.

Capella Uitvaartverzorging Heiloo
Uitvaartbegeleiding Heiloo
3 reactie(s)

Laat hier uw reactie achter

2018.08.29 Auteur voorthuizen
Blijkbaar begrijp je niet wat het is om een dierbare te verliezen,en telt geld alleen maar voor je.Je slaat hier duidelijk de plank mis door nabestaande te laten betalen voor een bezoek aan je dierbare in het mortuarium.Je hebt duidelijk geen benul wat je doet.misschien moet je het woordje NONprofit veranderen in profit.Denk ook eens aan anderen hun gevoel IPV aan geld. Je bent het niet waardig om dit bedrijf te runnen.
2015.01.18 Auteur Fam. van den Eijkel- van Dijk
Beste Hennie,
Namens de hele familie onze hartelijke dank voor de manier waarop je de uitvaart van onze moeder hebt verzorgd. Dankjewel voor alle keren dat je bij ons bent geweest om alles tot in de puntjes te regelen en de uitvaart de avond tevoren nog eens helemaal door te nemen. Dankjewel voor de manier waarop je de plechtigheid op Westgaarde heb geleid, dat was schitterend. Een beter gevoel hadden wij niet over het afscheid van moeder kunnen wensen.
Liefs, Familie van den Eijkel.
Auteur